Mobiltelefoni för företag

Jobba enkelt och obegränsat

I våra mobilabonnemang för företag ingår alltid 4G, fria samtal samt SMS och MMS i Sverige och EU/EES. Med abonnemanget Obegränsad kan du ringa och surfa helt utan begränsningar i Sverige. Dessutom kan du enkelt ansluta en av våra växellösningar till ditt företagsabonnemang.

 • Fria samtal, SMS och MMS inom Sverige
 • Sveriges bästa nät
 • Ingen öppningsavgift

 

Just nu 349 kr/mån!
Mobil Fastpris

15 GB

Fastprisabonnemanget ger fria samtal, SMS och MMS och är ett bra val för er som vill ha koll på företagets mobilkostnader.

 • För dig som har videomöten ibland
 • Bra alternativ för det mindre företaget
269 kr/mån
Populär
Mobil Fastpris

Obegränsad

Det självklara abonnemanget för er som alltid vill vara uppkopplade men ändå alltid ha koll på företagets mobilkostnader.

 • Obegränsad surf i Sverige
 • Var alltid uppkopplad
349 kr/mån
Mobil Fastpris

15 GB

Fastprisabonnemanget ger fria samtal, SMS och MMS och är ett bra val för er som vill ha koll på företagets mobilkostnader.

 • För dig som har videomöten ibland
 • Bra alternativ för det mindre företaget
319 kr/mån
Populär
Mobil Fastpris

Obegränsad

Det självklara abonnemanget för er som alltid vill vara uppkopplade men ändå alltid ha koll på företagets mobilkostnader.

 • Obegränsad surf i Sverige
 • Var alltid uppkopplad
399 kr/mån

* Priset gäller när du skaffar nytt/förlänger abonnemang i 24 månader.

Hantera ditt mobilabonnemang i Bredband2 Connect

Bredband2 Connect är lösningen för företag som inte bara vill ha bättre koll, utan även en snabb, stabil och pålitlig tjänst där vi sköter den svåra biten - så att du kan fokusera på din verksamhet.

Hantera tjänster och se information rörande era tjänster, såsom PIN/PUK för ett SIM-kort, vilken typ av enhet SIM-kortet sitter i, se aktuell och historisk data- och samtalstrafik. Hantera vidarekopplingar, data och samtalsspärrar, fylla på data och mycket mer.

 • Felanmäla tjänster
 • Orderhantering
 • Följ pågående beställningar
 • Ärendehantering
 • Se och hantera fakturor
 • Användarhantering

Vanliga frågor

Ja.  Ange det/de telefonnummer som ska flyttas över till oss i samband med beställningen så skickar vi en förfrågan om att få ta över numret till er nuvarande operatör. Ni informeras om porteringsdatum, det vill säga det datum då Bredband2 abonnemanget aktiveras, via SMS. Att göra en nummerportering tar vanligtvis upp till 10 arbetsdagar och är kostnadsfritt. Beställaren ska vara densamma som registrerad abonnemangsinnehavare. Det går inte att portera ett uppsagt abonnemang.


Abonnemangsfrågor SIM-kort

Kontrollera att det finns täckning och att numret som rings är korrekt. Uteslut att flygplansläget är aktiverat och starta sedan om telefonen. Kvarstår problemet? Prova att sätta sim-kortet i annan mobiltelefon för att utesluta fel på kortet eller mobiltelefonen. Fungerar det fortfarande inte? Kontakta kundservice. 


Felsökning

Kontrollera att det finns täckning, att flygplansläge inte är aktiverat och starta om telefonen.

Se till att meddelandecentralnumret i telefonens meddelandeinställningar är +46705008999 och att "svara via samma central" inte är aktiverat i telefonen. Uteslut också fullt telefonminne. 


Felsökning Teknisk information

Finns det information om en driftstörning i området, arbetar tekniker på en lösning och driftinformationen kommer att uppdateras löpande.

Finns det inga driftstörningar? Säkerställ att mobildata är aktiverat på telefonen. Gå in i telefonmenyn och inställningarna för data/mobildata. Återställ inställningarna för data/mobildata och starta om telefonen.

Fungerar det fortfarande inte? Kontakta kundservice


Felsökning

Uteslut att telefonen är operatörslåst och säkerställ att sim-kortet är korrekt placerat i den. Starta om telefonen.

Dyker felmeddelandet fortfarande upp? Prova sim-kortet i en annan telefon. Fungerar det då är den första telefonen som användes troligtvis operatörslåst eller har något fel som gör att den inte läser sim-kortet.

Fungerar det inte i en annan telefon? Beställ nytt sim-kort via kundservice. 


Felsökning

Ett nytt abonnemang med nytt nummer kan abonnemanget användas så fort sim-kortet har kommit med posten. Det brukar ta 2-5 arbetsdagar.

Vid operatörsbyte och om ni vill behålla tidigare nummer levereras sim-kortet inom 2-5 arbetsdagar. Aktiveringen kan ta 1-2 veckor och om den tidigare operatören har uppsägningstid kan det dröja längre. 


Abonnemangsfrågor Teknisk information

Telefonnummer kan flyttas till en annan leverantör om tjänsten är aktiv och en förfrågan skickas av den tillträdande leverantören. 
Förfrågan måste innehålla korrekt organisationsnamn, telefonnummer och namn och mottas innan tjänsten är avslutad. 

Om telefonnummer ska flyttas till en annan leverantör men med nya uppgifter eller till privatperson så kan man registrera en fullmakt för nummerflytt, kontakta vår kundservice för mer information.


Abonnemangsfrågor

Låt någon av våra kompetenta säljare guida er. De är experter på att matcha verksamhetens behov med rätt tjänster och produkter. 


Abonnemangsfrågor

Ring 0770 - 811 020 eller klicka på knappen och lämna ditt telefonnummer så ringer en rådgivare upp dig.

Åk till toppen